[I. část] Cestou necestou na Ultra Europe! 🎶😍

by - 14:59


Červenec je ve znamení sluníčka, tepla a dobré nálady. Festivalová sezóna vrcholí a pro nás (pány diskžokeje 😂) je to doba, kdy vylézáme z klubů a vystupujeme pod širým nebem. Už minulý rok se nám podařilo dostat se na prestižní evropskou verzi Ultra Music Festivalu, který se koná od roku 2014 v chorvatském Splitu. A slovo dostat v tomto případě znamená vystupovat v rámci Ultra Europe Week - týdne plného pařeb, které probíhali po celém městě! 💣👌😍

Po potvrzení jsme ihned začali plánovat cestu. Denča na festivalu takového formátu nikdy nebyla, pokud nepočítám Party Kýbl, kterého se účastnila minulý rok, proto jsem jí chtěl vzít s sebou.💛 Po zkušenostech z minulého roku, kdy jsme spali v jeden moment v devití lidech v karavanu pro čtyři, což je ale zase jiná historka 😅😂, jsme radši vzali apartmán kousek od moře přes Airbnb, který nás vyšel levněji než kdejaký hotel. Jeli jsme autem ve čtyřech - já, Denča, kolega a jeho přítelkyně. Cestu jsme naplánovali na noc, abychom dorazili další den během dopoledne. Se zastávkami to vycházelo na 9-10 hodin cesty, která šla kupodivu hladce.

Někdy okolo oběda jsme dorazili do Splitu, převzali jsme apartmán, vybalili pár věcí a vyrazili si odpočinout k moři, kde jsme strávili pár hodin a večer jsme chtěli mrknout do města. Split je k večeru nádherný, příjemně foukalo a nebyla zima, ale podle předpovědi se počasí mělo výrazně zhoršit. To jsme nebrali ale vůbec vážně. 

Po procházce jsme se jeli chystat na večer zpět do apartmánu, kde nastal boj o koupelnu, které vyhráli samozřejmě naše polovičky. 😄 Během chvíle, které jsme zkrátili popíjením drinků se počasé zhoršilo natolik, že jsme nemohli mít na balkoně ani pověšené ručníky. Lilo jako z konve ⛈ ☔ a vítr foukal neskutečně. V tom počasí, kde by leckdo ani psa nevyhnal jsme museli ke stadionu zařídit akreditace. Chtělo se mi opravdu moc. 😀 Vzali jsme si Uber, který navíc Ultra Europe sponzoroval a jeli až ke stadionu, kde se nám naskytl nevšední pohled.

Stovky prvních příchozích fanoušků taneční hudby se skrývaly v okolí stadionu před deštěm a větrem. Někteří se kryly pláštěnkama, někteří vlajkami svých států. Ve vzduchu visela smíšená nálada a naděje, že to brzy přestane a lidé budou brzy vpuštěni do areálu. Tak se ale nekonalo. Po neúspěšném pokusu o akreditaci jsme se vrátili zpět do obydlí, kde jsme čekali na to, co se bude dít dál.

Po několika hodinách aktualizování stránky Ultra Europe na Facebooku vydali oficiální zprávu, že první den ruší kvůli nepřízni počasí, které by mohlo ohrozit bezpečí návštěvníků. 😞 První noc a vystupující jako Armin Van Buuren, Above & Beyond nebo DJ Snake rázem v tahu. 😤 Počasí se okolo půlnoci uklidnilo, tak jsme se vydali navštívit naše kamarády, kteří na Ultra Europe jeli také. Zapili jsme žal a jeli jsme zpátky do apartmánu se vyspat.
Můžu Vám říct, že první noc byla jednou z těch nejhorších v našich životech! Naším úhlavním nepřítelem byli KOMÁŘI! 😖😤 Ano, celou noc nás otravovali a sáli z nás všechno co jen šlo. Ráno jsme se vzbudili nevyspalí, poštípaní a neuvěřitelně naštvaní. Takže první den stál opravdu za to. 😀




You May Also Like

1 komentářů

Používá technologii služby Blogger.